Η ταράτσα / Ο ουρανοξύστης

Δύο έργα του Αντώνη Παπαδόπουλου, γραμμένα για Θεατρικές Ομάδες τρίτης ηλικίας.

Ανέβηκαν και τα 2 με τη θεατρική Ομάδα ΚΑΠΗ Δήμου Κορυδαλλού, το 2011 και το 2013 όταν ο Αντώνης Παπαδόπουλος σκηνοθετούσε την ομάδα.

Η ΤΑΡΑΤΣΑ είναι μια σάτιρα που διαδραματίζεται στη ταράτσα μιας πολυκατοικίας όπου καταφεύγουν οι ένοικοι, κυνηγημένοι από τον διαχειριστή κύριο Δονατά, στον οποίο χρωστάνε κοινόχρηστα και ενοίκια.

Μια γύφτισσα, η μαντάμ Σουσού με τη χωριάτισσα υπηρέτρια, δύο χορεύτριες και μια τραγουδίστρια της κακιάς ώρας, η Doxie girl, μια τσατγούμαν, μια θεούσα, μια νέγρα, δυο περίεργες μυστικοπαθείς και ίσως ίσως δολοφόνοι, διάφορες κουτσομπόλες συνθέτουν το παζλ της μικρής ελληνικής κοινωνίας που καταπιέζεται από τη χρεωκοπία της χώρας.

Ο ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΗΣ είναι μια μουσικοχορευτική επιθεώρηση με πολλά θεατρικά στιγμιότυπα από τη παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 1899 ώς το 2000, σταματώντας σε σημαντικές ιστορικές στιγμές.

Και τα δύο έργα που κυκλοφορούν σε ebook εδώ : https://gum.co/njJDp, προσφέρονται χωρίς οικονομικές απαιτήσεις, παρά μόνο με την έγγραφη άδεια, από τον Αντώνη Παπαδόπουλο σε όποια θεατρική Ομάδα τρίτης ηλικίας προτίθεται να ανεβάσει ένα απ’ αυτά.

Δημοσιεύτηκε από τον ionikotheatro

Ο διαδικτυακός τόπος του παλαιότερου θίασου της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: