Το Blog death στο Cabaret Voltaire

blog death

Την Παρασκευή 24 Μαρτίου, παρουσιάζω το νέο μου βιβλίο Blog Death στο Cabaret Voltaire, Μαραθώνος 30 στο Μεταξουργείο. Την παρουσίαση κάνει ο καλός μου φίλος και σοφός σκηνοθέτης Γιώργος Χατζηδάκης, ενώ απόσπάσματα θα διαβάσουν οι ηθοποιοί του Ιωνικού Θεάτρου Γιάννα Πετρουτσά και Στέλιος Βέργος.

Στις 8 το βράδυ και μετά θ’ ακολουθήσει ένα πρωτότυπο μουσικό πρόγραμμα από τον Γιώργο Κομνά και τους Καθωδών, μέλος των οποίων είναι η επί χρόνια συνεργάτης του Ιωνικού Θεάτρου και ηθοποιός Ευγενία Πασπαλά.

blog death

Blog death : Μια πραγματική ιστορία της Ελλάδας του 1981, που θα μπορούσε όμως να συμβεί οπουδήποτε κι όπου η διαφορετικότητα διαιρεί ακόμα τους ανθρώπους. Γραμμένο με αφορμή ένα ρεπορτάζ της εποχής από τον δημοσιογράφο Πάνο Σόμπολο, ψάχνει μέσα στα σκοτεινά μονοπάτια του μυαλού εκείνους τους μυστικούς λόγους που η ανθρώπινη συμπεριφορά μπορεί να γίνει επικίνδυνη. Στην αναζήτηση αυτή, συνδράμουν τα στοιχεία της Φύσης, αφού η λύση και η απάντηση σε κάθε πρόβλημα βρίσκεται ολόγυρα αλλά ο «μικρός» άνθρωπος, δεν μπορεί να αποκωδικοποιήσει.  Το βιβλίο ε μορφή blog, με posts που κάθε μέρα ανέβαιναν στο διαδίκτυο όπου οκτώ φίλοι με ψευδώνυμα διάβαζαν, σχολίαζαν, παρακολουθούσαν

Στο αγαπημένο μου Cabaret Voltaire λοιπόν, την Παρασκευή 24/3 και μαζί με το Blog death κι οι υπόλοιπες θεατρικές και λογοτεχνικές μου εκδόσεις.

Advertisement

Δημοσιεύτηκε από τον ionikotheatro

Ο διαδικτυακός τόπος του παλαιότερου θίασου της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: