Το καλό παράδειγμα στη Κρίση είναι να κρατούνται ενωμένοι οι Έλληνες που δεν τάφαγαν….

..Και για τούτο το λόγο αποφασίσαμε να δωρίσουμε τα μισά χρήματα από αυτά που μας χρωστά ο Δήμος Κατερίνης εδώ κι ένα χρόνο για τη παράστασή μας «Η ΣΙΠΥΛΙΝΑ» , στον Σύλλογο Μικρασιατών Πιερίας, ο οποίος, όπως και όλοι οι Μικρασιατικοί Φορείς της χώρας περνούν δύσκολες στιγμές.

Ακολουθεί το κείμενο της δωρεάς

ΘΙΑΣΟΣ  ΙΩΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

 ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ  ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ

 ΚΟΙΝ :  1) Δήμαρχο Κατερίνης

              2)  Πρόεδρο του Οργανισμού Πολιτισμού Παιδείας Αθλητισμού και   

                Πρόνοιας κύριο Παπαδημητρίου Δήμου Κατερίνης

              3)  Ενώσεις Μικρασιατικών Σωματείων

               4) Μ.Μ.Ε

 

 

Κύριοι

 Τον περασμένο Νοέμβριο (2010) είχα την τιμή να είμαι καλεσμένος στις εκδηλώσεις του Συλλόγου σας για τη Μικρασία με το έργο μου «Σιπυλίνα».

 Η παράσταση πραγματοποιήθηκε από τους συντελεστές του θιάσου Ιωνικό Θέατρο, Μαρία Αμερικάνου, Νίκο Λουκά και Λίλιαν Μπασαγιάννη.

 Το τιμολόγιο για την παράσταση με ημερομηνία  6 Δεκεμβρίου 2010 είναι 1000 (χίλια) ευρώ συν Φ.Π.Α 230 (διακόσια τριάντα ευρώ).

 Με την άφιξή μας στη πόλη σας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου κύριος Βασιλειάδης μας προσέφερε ευγενικά 200 (διακόσια) ευρώ τα οποία ήταν για την κάλυψη των εξόδων της μεταβίβασής μας από τη Νίκαια όπου εδρεύουμε, μέχρι την  Κατερίνη.

 Λάβαμε το γράμμα σας με το οποίο μας γνωστοποιείτε την ευχαρίστηση των συμπολιτών σας μικρασιατών και μη, για το έργο μας και σας ευχαριστούμε πολύ. Στις δύσκολες μέρες που περνάμε σαν Έθνος, είναι απαραίτητη η συνοχή μας και η διατήρηση των παραδόσεων και των Ιδανικών μας.

Με την οικονομική κρίση που διανύει η χώρα μας κατανοούμε ως ένα σημείο την μη εξόφληση του τιμολογίου μας μέχρι σήμερα, παρ’ ότι έχουμε καταβάλλει στην αρμόδια Εφορία το Φ.Π.Α.

 Κατανοούμε επίσης τις δυσκολίες που οι απανταχού Μικρασιατικοί Σύλλογοι διανύουν, αφού ο Πρόεδρος του Ιωνικού Θεάτρου Αντώνης Παπαδόπουλος και συγγραφέας της «Σιπυλίνας» είναι και Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Μαγνησίας Μικράς Ασίας και γνωρίζει προσωπικά τις δυσκολίες αυτές.

 Για τούτο το λόγο, αποφασίσαμε από το ποσόν που μας αντιστοιχεί (800 € + ΦΠΑ) να δωρίσουμε στον Σύλλογό σας το ποσόν των 400 €  για τις ανάγκες του Συλλόγου σας με την προϋπόθεση την αποπληρωμή του τιμολογίου εντός του 2011.

 Σας παρακαλούμε για τις ενέργειές σας και επίσης θα θέλαμε τον τραπεζικό λογαριασμό του Συλλόγου σας, όπου θα κατατεθεί η οικονομική προσφορά μας, άμα τη πληρωμή του τιμολογίου από το Δήμο σας.

 Νομίζουμε ότι με αυτό τον τρόπο συμβάλλουμε κι εμείς στη διατήρηση των Συλλόγων μας, που τόσο απαραίτητη κρίνεται στις σημερινές ημέρες.

 Με εκτίμηση

 Αντώνης Παπαδόπουλος

 

 Φωτογραφία από τη παράσταση στη Κατερίνη

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertisement

Δημοσιεύτηκε από τον ionikotheatro

Ο διαδικτυακός τόπος του παλαιότερου θίασου της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: