«Οχι» Μπενετάτου στο «Μας χωρίζει μια θάλασσα»

ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ….

Πληροφορηθήκαμε πως ο Δήμαρχος της Νίκαιας κύριος Στέλιος Μπενετάτος και το Συμβούλιο του Πνευματικού Κέντρου της πόλης, απέρριψαν τόσο την αίτηση του Ιωνικού Θεάτρου , όσο και την επιθυμία πολλών Προέδρων Μικρασιατικών Σωματείων της Νίκαιας, για τη παρουσίαση του έργου «Μας χωρίζει μια θάλασσα» στις Εκδηλώσεις Μνήμης του Σεπτεμβρίου.

Να πω πως το έργο αυτό αφορά Μικρασιάτες και μάλιστα κατοίκους της Νίκαιας, θα είναι μάλλον άσκοπο, αφού οι «κατέχοντες την Εξουσία» δεν είναι ούτε το ένα ούτε το άλλο, άρα δεν θα καταλάβουν.

Από ανεπίσημες πηγές, πληροφορήθηκα πως ο κύριος Δήμαρχος είπε (δύο φορές κι όχι μία) πως «το Ιωνικό Θέατρο έχει ξαναπαρουσιάσει δουλειά του στη πόλη πριν από χρόνια και δεν γίνεται να παρουσιάζει συνέχεια». Ελπίζω να είναι λάθος η πληροφόρηση και να διαψευστεί επίσημα, διότι αλοίμονο αν ο Δήμαρχος μιας πόλης λέει ή σκέφτεται κάτι παρόμοιο για ένα από τους…ελάχιστους θεατρικούς Φορείς της πόλης.

Γιατί ως και η κατρακύλα του Πολιτισμού έχει τα όρια της ! Ελπίζω να φτάσει σύντομα στον πάτο, για να ξαναρχίσει την άνοδό της.

Τέλος θέλω να διαβεβαιώσω τους συμπατριώτες μου Μικρασιάτες της Νίκαιας, πως το έργο μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν, τη 1 Σεπτεμβρίου στο θέατρο «Θανάσης Βέγγος» του Κορυδαλλού

Αντώνης Παπαδόπουλος

Advertisement

Δημοσιεύτηκε από τον ionikotheatro

Ο διαδικτυακός τόπος του παλαιότερου θίασου της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά

One thought on “«Οχι» Μπενετάτου στο «Μας χωρίζει μια θάλασσα»

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: