Η υπόθεση της «Οντισιόν»

oloi1

Η «μετα-μοντέρνα» σκηνοθέτης Έλενα Moon, βάζει αγγελία προσκαλώντας σε οντισιόν νέους ηθοποιούς για τις ανάγκες του έργου του Κ. Ντουράνγκ «Γελώντας άγρια», που σκέπτεται να το ανεβάσει με ένα «ιδιαίτερο» τρόπο, όπως είχε κάνει και με την «Ορέστεια» που ανέβασε με μορφή ραπ, πράξη που φυσικά της απέφερε πολύ χρήμα.

Οι θεατές-ηθοποιοί, περιμένουν τη σειρά τους για την Οντισιόν, ενώ παρακολουθούν τέσσερις συναδέλφους τους, που ερμηνεύουν αποσπάσματα από το έργο.

Κάπου εκεί τα πράγματα περιπλέκονται, όταν η σκηνοθέτης (που παρακολουθεί τα καμαρίνια με κρυφή κάμερα) πρώτα αρώσταίνει κι ύστερα…πεθαίνει κάτω από πολύ περίεργες συνθήκες.

Η αστυνομία που εκπροσωπείται από τον γνωστό εγκληματολόγο Αντώνη Γάτη, καλείται να λύσει το μυστήριο και να ανακαλύψει ποιος από τους παρευρισκόμενους έχει εμπλοκή με το έγκλημα.

Κάποια κομψά κουτιά που μοιράζονται στην είσοδο και περιέχουν ένα σωρό άχρηστα πράγματα, καθώς και η «εσωτερική φωνή» του αστυνομικού, βοηθούν τους θεατές στην εξιχνίαση του εγκλήματος.

Έντονα τα στοιχεία κόμικ , στιγμές γεμάτες γέλιο, αλλά και προβληματισμού αφού ο λόγος του εγκλήματος  δεν είναι καθόλου  συνηθισμένος, κάνουν την «Οντισιόν» ένα έργο έξω από τα κοινά δεδομένα.

Κάθε Κυριακή και Δευτέρα, στο Θέατρο ΓΚΑΡΑΖ (στο Πνευματικό Κέντρο Κορυδαλλού) στις 20.30 με είσοδο 10 ευρώ

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s