θεατρικές προτάσεις για τον χειμώνα 07-08

Το ΙΩΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ κατέθεσε στον Δήμο Κορυδαλλού τις προτάσεις του για τον χειμώνα 2007-2008.

Με στόχο τη προσέγγιση των επιθυμιών του θεατρόφιλου κοινού, την ανάπτυξη στη περιοχή του Κορυδαλλού ενός πολύπλευρου καλλιτεχνικά πυρήνα και τη διδαχή διαφορετικών μορφών θεάτρου, οι προτάσεις μας είναι οι εξής :

ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ : Κάθε Δευτέρα βράδυ, ένα διαφορετικό μονόπρακτο έργο από διάφορους συγγραφείς. Μετά το τέλος της παράστασης η οποία δεν πρέπει να γίνεται απαραίτητα στο χώρο του θεάτρου, οι καλλιτέχνες θα συζητούν με τους θεατές, τόσο για το κείμενο, όσο και για τον συγγραφέα και την εποχή του. Παράλληλα, θα γίνονται προβολές Video Art, φωτογραφιών ή άλλων ντοκουμέντων, που αφορούν το έργο και τον συγγραφέα με μουσική από την εποχή ή τη χώρα προέλευσης.

Μεταξύ των έργων, Η «Ανθρώπινη φωνή» του Κοκτώ, «Η πιο δυνατή» του Στρίντμπεργκ, «Η εβραία» του Μπρέχτ και άλλα.

ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ : Από τα μέσα Νοεμβρίου και για 2 μήνες, το έργο «Η ΝΥΦΗ» του Αντώνη Παπαδόπουλου. Το μικρασιατικού περιεχομένου αυτό έργο, συνεχίζει έτσι και τον χειμώνα τις παραστάσεις που άρχισαν το καλοκαίρι. Το έργο ανέβηκε ήδη στη Θήβα, τα Μέγαρα και τη Νέα Χαλκηδόνα.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ ΣΤΟΝ ΜΠΟΣΤ : Ένα πολυθέαμα, μια διαδρομή στις σημαντικότερες στιγμές της ελληνικής κωμωδίας, κυρίως για μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου. Κατάλληλα εκπαιδευμένοι ηθοποιοί, κατά τη διάρκεια της παράστασης, θα εξηγούν στα παιδιά το πέρασμα και τις αλλαγές των εποχών και των συνθηκών που επικράτησαν στην Ελλάδα.

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s