Η Μαρία -«Νύφη»

Το 1995 παίζαμε τη «Νύφη» στη Νίκαια κι επειδή είναι και το μόνο έργο που έχει γραφτεί γι αυτή τη πόλη, θέλαμε να φτιάξουμε μια αφίσα σχετική.

Έτσι λοιπόν με τη Μαρία Αμερικάνου που τότε έπαιζε τη «Κατίνα»,  ένα παλιό νυφικό και ένα πέπλο, ξεκινήσαμε να τραβήξουμε φωτογραφίες στα μικρασιατικά σπίτια και στενά.

Η σειρά με τις φωτογραφίες που τραβήξαμε εκείνο το πρωί, (όπως και κείνες που βγάλαμε στο Μόλο του Πειραιά) είναι από τις ωραιότερες του θιάσου.

Όμως πέρα από το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα εκείνη η φωτογράφηση είχε και πολλές αστείες στιγμές, καθώς ήταν Σάββατο πρωί, η Νίκαια γεμάτη κόσμο κι η Μαρία έπρεπε να βγαίνει απ’ τ’ αυτοκίνητο και να ποζάρει σα νύφη μπροστά στα ερειπωμένα (δυστυχώς) σπιτάκια.

Κάποια παιδιά μας ακολουθούσαν από πίσω , σε μια στιγμή τραβήξαμε φωτογραφίες σ’ ένα σπίτι που μπροστά του γινόταν λαϊκή αγορά, αλλά το πιο αστείο ήταν ότι μια κυρία πλησίασε το αυτοκίνητο και μας είπε «να ζήσουμε», παρ’ ότι εκείνη τη στιγμή η Μαρία είχε σηκώσει από τη ζέστη το νυφικό της κι από μέσα φορούσε μπλου τζην κι αθλητικά παπούτσια…..

ioniko3.png   scan10050.JPG  vcb-vbbgv.JPG  as1.JPG  nyfi1.jpg

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s