Ο Θίασος στον «Παράδεισο»

Κάποια εποχή, μας είχαν παραχωρήσει ένα χώρο δίπλα στο Σινέ Παράδεισος για να κάνουμε τις πρόβες μας και να έχουμε την έδρα του θιάσου. Γενικά ο θίασος έχει περιπλανηθεί αρκετά , μεταξύ Νίκαιας και Κορυδαλλού και αυτό τον καιρό ετοιμαζόμαστε για ακόμη μια μετακόμιση, αφού ο Δήμος της Νίκαιας προτιμά να μην έχει θεατρική Ομάδα , από το να μας στεγάσει κάπου.

Εκεί λοιπόν στον Παράδεισο, είχαμε του κόσμου τα προβλήματα : Το ταβάνι έσταζε και σε ένα του σημείο έσταζε τόσο που έμοιαζε με ντους…. Από τα λιμνάζοντα νερά γέμιζε το καλοκαίρι ο τόπος ζωύφια με αποτέλεσμα κάποτε να κάνουν επιδρομή στα πόδια της Μαρίτας της Πέστροβα και να τρέχει στο Νοσοκομείο αφού έπαθε μια γερή μόλυνση. Κάποτε μας έκαναν και κάποιοι «άγνωστοι» επιδρομή και λεηλάτησαν το θίασο. Δε μπορεί να ήταν κλέφτες, γιατί δε πήραν τίποτε. Μόνο πέταξαν τις αφίσες και τα ρούχα στα νερά , έριξαν τα σκηνικά κάτω και προσπάθησαν να βάλουν και φωτιά στο τέλος, αλλά ευτυχώς δε τα κατάφεραν.

Από κει και οι φωτογραφίες….

paradeisos.JPGΈτσι για την ιστορία και για όσους από τους συνεργάτες μας θέλουν να θυμηθούν, το Ιωνικό Θέατρο στεγάστηκε και επί της οδού Ιάσωνος για ένα-δυο χρόνια, όπως επίσης και στο υπόγειο του Πνευματικού Κέντρου του Κορυδαλλού, όπου με προσωπική μας εργασία και έξοδα μετατρέψαμε σε ένα πολύ όμορφο χώρο και στεγαστήκαμε για πάνω από πέντε χρόνια. Από το 1998 έως το 2003.

Μετά, κάποιοι άλλοι βρήκαν έτοιμο το χώρο και….μας τον πήραν !

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s