Ο Στάνλεϋ της Νίκαιας

Το καλοκαίρι του 2000 ήμασταν σε τουρνέ με το «Λεωφορείο ο Πόθος» . Παίζαμε λοιπόν κάποιο βράδυ του Σεπτεμβρίου στο Κηποθέατρο Νίκαιας, κι από νωρίς το μεσημέρι είχαμε πάει στο θέατρο για να το «περπατήσουμε». Μια ζέστη απερίγραπτη. Το Κηποθέατρο μετά τις 11 το πρωί είναι περισσότερο θερμοκήπιο παρά θέατρο. 3 η ώρα λοιπόν το μεσημέρι, η Μπλανς με αντηλιακό, παρεό και μαύρα γυαλιά, η Στέλλα με καπέλο και κατακόκκινη, ο Μιτς με σορτς κι οι υπόλοιποι ημίγυμνοι, εκτός από τον Στάνλεϋ που ντε και καλά θέλει να κάνει πρόβα. Ο Χρήστος (ο Στάνλεϋ) φοβερό παιδί. Original. Βρε και τι δε του λέγαμε να τον μεταπείσουμε , τίποτε αυτός : «Εγώ θέλω να κάνω τη πρόβα μου κανονικά»…. 3 ώρες έργο !

Με τα πολλά, κι αφού δεν γινόταν αλλιώς, παίζαμε το έργο στο fast κι ο Στάνλεϋ έπαιζε σα να μην συνέβαινε τίποτε. Μια ησυχία εν τω μεταξύ !!! Όλη η Νίκαια σε κατάσταση siesta…. Φτάνουμε λοιπόν και στη σκηνή, που ο Στάνλεϋ τσακώνεται με τη Στέλλα στο τραπέζι… Φορτώνει ο Χρηστάκης, αφρίζει κι αρχίζει να ουρλιάζει : «Ξέρεις τι λέωωω εγώωωωω ;  Εεεε ; Αυτό λέωωω εγώωω» .Και σπάει ένα πιάτο.

Και τότε ακούγεται από το απέναντι σπίτι μια πιο βαριά φωνή  : «Ρε δε πας να γ…θείς να κοιμηθούμε λιγάκι ; Άντε ! Αρκετή υπομονή κάναμε…» Κόκαλο ο θίασος…

Ηθικόν συμπέρασμα : Πάντα υπάρχει ένας Στάνλεϋ εκτός σκηνής, έτοιμος να βάλει τα γυαλιά, ακόμα και στον Μάρλον Μπράντο…….

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s